Blogs

Send your enemies some..

Volgens mij hebben we allemaal wel iemand die we totaal niet mogen. Mocht je nu écht een hekel hebben aan iemand – denk: je krijgt een woedeaanval als je deze persoon alleen al hoort ademen – en wil je eens flink wraak nemen op hem of haar? Soms duurt wachten op Karma te lang, dus hieronder vind je the ultimate paybacks om het heft in eigen handen te nemen. Voor degene die jou altijd pestte, de buurvrouw die haar hondje steeds in jouw tuin laat kakken of je verschrikkelijke baas/broertje/schoonmoeder.

send-your-enemies-glitter-lonnekevanbakel-lonneke-van-bakelMillion dollar payback voor tien dollar:
Glitter.. Weet je nog dat je vroeger met glitterlijm wat knutselde: de lijm bleef hangen, maar de glitter niet. Tot ergernis van je moeder. Hoe mooi zou het zijn? O-ve-ral glitter die je vijand over 4 maanden nog tegenkomt. Hoe vaak hij of zij ook stofzuigt, het gaat gewoon niet weg. Verzonden in een huls met springveer, voor een mooi special effect. Tien dollar over? Ship Your Enemies Glitter doet de rest. Glitter right in yo face!

Zet je liever iemand te kakken?
i-poop-you-lonnekevanbakel-lonneke-van-bakel-revengeI Poop You bezorgt jouw vijand een hoopje stront in een mooie, vrolijke cadeauverpakking. How nice huh! Maak je keuze tussen koeienvla, paardenstront, kippenpoep en geitenkeutels of ga voor de speciale dirty valentinesactie: een hartvormige chocolaatjesdoos vol met keutels. Als dat niet gewaardeerd gaat worden.. Prijzen variëren tussen de 13 dollar voor een handjevol of een eetlepel poep of 24 dollar voor anderhalve kilo. Leuke bijkomstigheid is dat alle poep ecologisch verantwoord en handmatig is uitgezocht en dat I Poop You een eigen kledinglijn is begonnen.

Ga je liever voor een apartere soort? Shit Senders levert naast koeienflats ook olifanten- en gorillapoep. Je hebt de keuze uit ongeveer een liter (1 quart) of ruim 3,7 liter (1 gallon). Prijzen variëren van 21 dollar tot 37 dollar. Shit Senders verkoopt ook combo’s.

lice-enemy-lonneke-van-bakel-lonnekevanbakel-free-worldwide-deliveryItchy justice
Een ander alternatief – waarvoor jouw haat jegens een persoon wel erg diepgenesteld moet zijn – is de website van Crab Revenge. Zij verzenden luizen! Je hebt keuze uit drie verschillende hoeveelheden, variërend van 20 tot 40 dollar. Jammer genoeg zonder huls met springveer.. Je krijgt de luizen thuisgestuurd en dan is aan jou de taak om ze in het bed/t-shirt/onderbroek van je vijand te krijgen, zonder zelf jeuk te krijgen.

The ultimate revenche
Mocht je bovengenoemde revanches niet genoeg vinden, dan heb ik een site voor je gevonden die nóg verder gaat. En met nog verder bedoel ik héél erg ver. Het team van Nefarious Jobs kan ingehuurd worden om het leven van jouw vijand tot een volledige hel te maken. Zij bieden volledige pakketen aan als ‘The Reputation Shredder‘, ‘The Relationship Breaker‘, ‘The Revenge against Your Ex‘. De prijzen starten vanaf 2000 dollar. Een team van professionele revenchers gaat aan de slag om de reputatie, de relatie of gewoon het leven van jouw slachtoffer compleet te verwoesten. Voor dat laatste kies je het ‘Total Annihilation‘-pakket vanaf 10.000 dollar.

Nefarious Jobs gaat erg ver. Sowieso zal ik niet gauw wraak nemen op iemand, maar mocht de nood hoog zijn laat mij dan maar lekker gniffelen bij het idee dat iemand een hoopje stront van mij heeft ontvangen of de komende 4 maanden overal en nergens glitter vindt. Jammer dat je het gezicht van de gewraakte niet kunt zien als zij het pakketje open maken :). Wat vind jij van deze paybacks? En wie zou jij wel een hoopje stront of glitter willen sturen?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s